Video Gobbels    tel:046-4750005
 
        Digitale Videoregistratie

Overzetten van film en video naar DVD

 Veel particulieren maar ook veel bedrijven hebben in het verleden veel bewegende beelden vastgelegd. Vaak zijn deze opnamen al geruime tijd niet meer te zien geweest omdat de afspeelmogelijkheden (zowel film- als videosysteem) niet meer voorhanden zijn of men is, om onherstelbare beschadiging aan het waardevolle beeldmateriaal te voorkomen, huiverig om die tijd van toen nog eens te presenteren.

Video Gobbels heeft zowel de kennis als de apparatuur om alle historische beelden deskundig te behandelen en over te zetten naar de voor iedereen makkelijk te vertonen DVD. Inmiddels verouderde filmsystemen zoals super-8, dubbel of normaal 8 smalfilm, 16 mm met optisch of magnetisch geluid maar ook alle analoge videobanden kunnen nu op DVD, een nieuwe digitale premiere beleven op uw tv.

Vooral de amateurfilmpjes van vroeger, zonder geluid, vragen bij de vertoning op het tv-scherm om toegevoegde muziek. Het resultaat is verrassend en met meerdere kopieën heeft menigeen een zeer origineel, maar bovenal "persoonlijk" kado voor verjaardagen of bij jubilea.

Ook oudere videobanden van inmiddels niet meer gangbare videosystemen kunnen, eventueel aangevuld met titels en data, vakkundig in menu's ingedeeld, overgezet worden naar DVD en / of harde schijf.. 

Dupliceren van dvd's en videobanden.

Het kopiëren van de vele video-systemen naar DVD is voor Video Gobbels geen enkel probleem. Zowel de analoge video-systemen VHS * S-VHS * VIDEO 8 * HI-8 * BETAMAX * VIDEO 2000 als ook de digitale systemen DV CAM * MINI DV kunnen in elke gewenste oplage gedupliceerd worden naar DVD.Onderkant formulier

Prijs indicatie.

Voor het overzetten van smalfilms naar DVD is het van belang als de films op een of meerdere grote film spoelen zijn gemonteerd. Bovendien is het wenselijk bij meerdere rollen duidelijk de volgorde van de films aan te geven. Bij het aanleveren van meerdere kleine rolletjes zullen deze tegen een kleine meerprijs samen op grotere rollen gemonteerd worden en deze zullen u bij het afleveren van de uiteindelijke DVD ook zo worden geretourneerd.

Voor vrijblijvende inlichtingen stuur dan een e-mail naar: info@videogobbels.n