Digitale videoregistratie

Video Gobbels Geleen

Uw unieke Huwelijksdag

U als bruidspaar in de rustige omgeving. De opnamen worden later voorzien van passende achtergrondmuziek, eventueel naar uw muzikale voorkeur en/of speciale wensen. Later die dag volgen wij de eventuele koffietafel met aansnijden van de bruidstaart en ontvangst van de gasten waarbij iedere bezoeker kort wordt vastgelegd. Van de feestavond zullen vele opnamen gemaakt worden: openingsdans, toespraken, voordrachten, het fraai verzorgde buffet en de vele momenten dat van de dansvloer gebruik zal worden gemaakt

Professionele opnamen.

Alle onvergetelijke momenten van uw huwelijksdag worden opgenomen d.m.v. een professionele digitale 3 CCD videocamera met digitaal stereo geluid. Maar wat nog belangrijker is: de camera met zijn vele mogelijkheden is in handen van een uiterst bekwame cameraman met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in heel Nederland en de euregio. Zo werd door Video Gobbels ooit de hele huwelijksdag van het eerste echtpaar van het RTL-4 programma "Liefde op het eerste gezicht"vast.

Uw videoregistratie.

Na circa 3 weken kunt u uw huwelijksdag nog eens beleven! Meer nog: veel wat u toen is ontgaan kunt u nu rustig bekijken op circa 2 tot 2,5 uur professionele videoregistratie op DVD, Blueray en/of harde schijf. 

Alles volledig digitaal afgemonteerd met fraaie beeld-overvloeiers en veel zorgvuldige gekozen muziekfragmenten. Van alle onvergetelijke momenten tot een sfeervolle impressie van de feestavond.

Vrijblijvende  prijsinformatie:                               

De prijs van uw videoreportage omvat;

  • De registratie van uw huwelijksdag vakkundig afgemonteerd op een menu gestuurde AA klasse DVD in DVD box / op Harde schijf ( harde schijf door U aan te leveren)
  • De aan u tevens te leveren originele digitale camera beelden.
  • Een extra kopie op dvd.

Huwelijk pakket  A     4 uur aanwezig totaalbedrag € 395,00 inclusief 21% B.t.w.

Huwelijk pakket  B     6 uur aanwezig totaalbedrag € 525,00 inclusief 21% B.t.w.

Huwelijk pakket  C   10 uur aanwezig totaalbedrag € 695,00 inclusief 21% B.t.w.

De prijs is gebaseerd op aanwezigheids- uren op uw huwelijksdag en een maximaal aantal door ons af te leggen kilometer van 100.               

In afwachting van uw reactie wens ik u een goede verdere organisatie van uw huwelijksdag maar bovenal een prachtige dag en veel geluk.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur dan een e-mail naar info@videogobbels.nl / telefonisch 046-4750005.