Video Gobbels 

 Digitale Videoregistratie tel 046-4750005

Uw unieke Huwelijksdag

U hebt uw huwelijksdag lang van te voren goed geregeld. Aan de hand van een persoonlijk gesprek met de cameraman, wordt met al uw wensen van uw huwelijksdag rekening gehouden. Samen wordt het verloop van uw huwelijksdag en de te maken opnamen, plaatsen en tijden met u doorgesproken. Op de grote dag zelf zijn wij ruim van te voren aanwezig op de afgesproken locatie om de vele mooie momenten voor u vast te leggen. Tijdens de huwelijksvoltrekking zal alles rustig en discreet zonder videolicht worden vastgelegd. Voor een optimale geluidskwaliteit word door ons een speciale microfoon opgesteld die het geluid draadloos naar de camera zendt. In goede samenwerking met uw fotograaf maken wij op de locatie van de trouwfoto's sfeervolle video-opnamen van u als bruidspaar in de sfeervolle omgeving. De opnamen worden later voorzien van passende achtergrondmuziek, eventueel naar uw muzikale voorkeur en/of speciale wensen. Later die dag volgen wij de eventuele koffietafel met aansnijden van de bruidstaart en de receptie waarbij iedere bezoeker kort wordt vastgelegd. Van de feestavond zullen vele opnamen gemaakt worden: openingsdans, toespraken, voordrachten, het fraai verzorgde buffet en de vele momenten dat van de dansvloer gebruik zal worden gemaakt. 

Professionele opnamen.

Alle onvergetelijke momenten van uw huwelijksdag worden opgenomen d.m.v. een professionele digitale 3 CCD HD videocamera.

Maar wat nog belangrijker is: de camera met zijn vele mogelijkheden is in handen van een uiterst bekwame cameraman met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in heel Nederland en de Euregio. Zo werd door Video Gobbels ooit de hele huwelijksdag van het eerste echtpaar van het RTL-4 programma "Liefde op het eerste gezicht"vast gelegd. 

Uw videoregistratie.

Na circa 3 weken kunt u uw huwelijksdag nog eens beleven! Meer nog: veel wat u toen is ontgaan kunt u nu rustig bekijken op circa 2 uur durende professionele videoregistratie op DVD, Blue Ray en/of harde schijf. Volledig digitaal afgemonteerd met fraaie beeld overvloeiers en veel zorgvuldige gekozen muziekfragmenten. Van alle onvergetelijke momenten tot een sfeervolle impressie van de feestavond. 


De prijs van uw videoreportage omvat;

Vrijblijvende All- in prijsinformatie: De prijs van uw complete videoreportage omvat;

  • De registratie van uw huwelijksdag vakkundig afgemonteerd op een menu gestuurde AA klasse DVD.
  • Uw huwelijk op Blue Ray en /of harde schijf (Optie)
  • De aan u tevens te leveren originele digitale camerabeelden. 

Huwelijk pakket  A     4 uur aanwezig totaalbedrag € 395,00 inclusief B.t.w.

Huwelijk pakket  B     6 uur aanwezig totaalbedrag € 525,00 inclusief  B.t.w.

Huwelijk pakket  C   10 uur aanwezig totaalbedrag € 695,00 inclusief  B.t.w.

De prijs is gebaseerd op 10 uren aanwezig op uw huwelijksdag en een maximaal aantal door ons af te leggen kilometer van 100.

In afwachting van uw reactie wens ik u een goede verdere organisatie van uw huwelijksdag maar bovenal een prachtige dag en veel geluk!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur dan een e-mail naar info@videogobbels.nl

Met vriendelijke groet,


Video Göbbels. 


 

 

Opbellen
E-mail