Video Gobbels 

 Digitale Videoregistratie tel 046-4750005

Overzetten van film en video naar DVD

Veel particulieren maar ook veel bedrijven hebben in het verleden veel bewegende beelden vastgelegd. Vaak zijn deze opnamen al geruime tijd niet meer te zien geweest omdat de afspeelmogelijkheden (zowel film- als videosysteem) niet meer voorhanden zijn of men is, om onherstelbare beschadiging aan het waardevolle beeldmateriaal te voorkomen, huiverig om die tijd van toen nog eens te presenteren.

Video Gobbels heeft zowel de kennis als de apparatuur om alle historische beelden deskundig te behandelen en over te zetten naar de voor iedereen makkelijk te vertonen DVD. Inmiddels verouderde filmsystemen zoals super-8, dubbel of normaal 8 smalfilm, 16 mm met optisch of magnetisch geluid maar ook alle analoge videobanden kunnen nu op DVD, een nieuwe digitale première beleven op uw tv.

Vooral de amateurfilmpjes van vroeger, zonder geluid, vragen bij de vertoning op het tv-scherm om toegevoegde muziek. Het resultaat is verrassend en met meerdere kopieën heeft menigeen een zeer origineel, maar bovenal "persoonlijk" voor verjaardagen of bij jubilea.

Ook oudere videobanden van inmiddels niet meer gangbare videosystemen kunnen, eventueel aangevuld met titels en data, vakkundig in menu's ingedeeld, overgezet worden naar DVD en /of harde schijf. 

Dupliceren van dvd's en videobanden.

 

Het kopiëren van de vele videosystemen naar DVD is voor Video Gobbels geen enkel probleem. Zowel de analoge videosystemen VHS * S-VHS * VIDEO 8 * HI-8 * BETAMAX * VIDEO 2000 als ook de digitale systemen DV CAM * MINI DV kunnen in elke gewenste oplage gedupliceerd worden naar DVD.

 

Prijs indicatie.

 

Voor het overzetten van smalfilms naar DVD is het van belang als de films op een of meerdere grote film spoelen zijn gemonteerd. Bovendien is het wenselijk bij meerdere rollen duidelijk de volgorde van de films aan te geven. Bij het aanleveren van meerdere kleine rolletjes zullen deze tegen een kleine meerprijs samen op grotere rollen gemonteerd worden en deze zullen u bij het afleveren van de uiteindelijke DVD ook zo worden geretourneerd.

Voor vrijblijvende inlichtingen stuur dan een e-mail naar: info@videogobbels.nl Opbellen
E-mail